ФОТОИЗЛОЖБА „ЯЗОВИРИТЕ НА БЪЛГАРИЯ“

Всичките 50 номинации от фотоконкурса "Язовирите на България" ще се включат в голяма столична изложба, която ще се организира в националния музей „Земята и хората” от 17 до 23 март 2014 г. по случай Световния ден на водата.

Победителите във фотоконкурса „Язовирите на България” ще станат известни на 22 март – световния ден на водата на специална церемония по награждаването. Победителите ще се изберат с тайно гласуване на журито. Предвидени са първа, втора и трета награда на експертното жури както и една специална награда на посетителите, която ще се определи от гласуване на място в националния музей „Земята и хората”.

Номинираните фотографии ще бъдат публикувани на сайта www.waterbridge.info, както и на сайтовете на сдружение „Аз обичам водата” www.zavodata.com и „Българска Асоциаиця по водите” http://www.bwa-bg.com.

ЧЛЕНОВЕ на журито са:

  • 1.Инж. Иван Иванов, - Председател на Българска асоциация по водите - съорганизатор на Фотоконкурс „Язовирите на България“
  • 2.Чавдар Начев, - Директор на Национален музей "Земята и хората"
  • 3.Ирина Савина, - Зам. кмет „Инвестиции и строителство”, Столична община
  • 4.Проф. д-р инж. Димитър Тошев, - УАСГ, Хидротехнически факултет, Катедра Хидротехника
  • 5.Адв. Владимир Стратиев, - Експерт във водния сектор, фотограф
  • 6.Диян Тунджев, - Управител на „Мегалан“ ООД, с верига копирни центрове „Мания Принт“
  • 7.Сергей Антонов, - Фотограф за информационния сайт www.offnews.bg , медиен партньор

Медийни партньори на събитието са: Be Shared, БТА, БНР с Радио София, OFFNEWS.BG,Stroiinfo.com. Очакваме потвърждение от БНТ.
Фотографиите за фотоизложбата "Язовирите на България", която ще се състои от 17 до 23 март в музея "Земята и хората", ще бъдат отпечатани с любезното съдействие на „Мегалан“ ООД, с верига копирни центрове „Мания Принт“.

Повече информация за събитието вижте на официалния сайт www.waterbridge.info