Световно първенство по фойерверки "Огън, цвят и фантазия 2014" - гр. Панагюрище

Огън, цвят и фантазияЗа втора поредна година в град Панагюрище ще се проведе световното първенство по фойерверки "Огън, цвят и фантазия". Миналогодишното издание предложи на жителите и гостите на града едно неповторимо цветно шоу в небето. Тази година датите за провеждане са 2, 3 и 4 май и съвпадат с честванията по случай избухването на Априлското въстание. Организаторите се надяват светлинното шоу да бъде видяно от повече хора, които ще са гости на Панагюрище по повод честванията в местността Оборище на 2 май. Освен фойерверките, по това време оригиналът на златното панагюрско съкровище ще бъде в историческия музей и може да се види в залата - трезор, където ще остане до началото на месец юни 2014 г.

Ако искате да заснемете красивата нощна феерия по време на трите състезателни вечери - заповядайте в Панагюрище на 2, 3 и 4 май! За мен беше истинско предизвикателство снимането на фойерверките миналата година. Ето малко информация и снимки от миналогодишното издание на цветния спектакъл в небето над Панагюрище!

Световно първенство по фойерверки 2013

Фойерверките започват всяка вечер от 21:30 и продължават до 22:00 часа. Преди да започне шоуто ще има концерти от 20 часа. Поканените изпълнители са: "Диана експрес", които ще свирят на 2 май след официалното откриване на първенството, Жана Бергендорф ще пее на 3 май от 20:30 до 21:30 часа, Силвия Кацарева ще забавлява публиката на 4 май от 20:30 часа. Ще можете да чуете и състав MODICA