„МАДЖАРОВО - ВУЛКАНЪТ НА ЛЕШОЯДИТЕ" 2015

Организатори: Сдружение Фото Клуб „Осмо Изкуство", Туристическа агенция Стил Травъл и със съдействието на: Canon България, Фотографски системи - официален дистрибутор на Sigma, Lowepro и Joby за България, БДЗП, Динафос ЕООД 

Фотопленерът ще се проведе от 4 до 7 юни 2014 г. Тази година в програмата на пленера сме предвидили възможности за всички любители на природата и фотографията, като  програмата на пленера е разделена на два модула:  

Модул "Wild Life" - снимане на лешояди от укритие и черни щъркели и пойни птици

Модул "Пейзажна фотография" - снимане на пейзаж, инфрачервена и макрофотография сред природата. 

МОДУЛ "WILD LIFE"В модул "Wild Life" като консултанти ще сe включат Богдан Боев (raptor), Ивайло Зафиров и Борислав Тончев (БДЗП).  

Участниците в модул "Wild Life" ще имат следните възможности: 

  • Снимане на лешояди от укритие 
  • Снимане на черни щъркели и пойни птици 

МОДУЛ "ПЕЙЗАЖНА ФОТОГРАФИЯ"В модул "Пейзажна фотография" ще ни помага Галя Велева - algaivel. Желаещите да заснемат пейзажа по метода на инфрачервената фотография ще могат да направят това с помощта на колегата Андрей Недялков и осигурените за целта филтри. 

Участниците в модул "Пейзажна фотография" ще използват дните на пленера, за да посетят и заснемат места с красиви изгреви, залези и пейзажи подбрани от организаторите на пленера като меандрите на река "Арда", връх "Шейновец", село "Сеноклас" и др. 

Повече информация за фотопленера може да намерите на сайта на организаторите: 8 мо изкуство