Международен фотоконкурс на Proify - до 31.10.2016

ProifyТретият годишен международен Proify фотоконкурс - Най-добрият конкурс за фотография в света, посветен на нововъзникващите любители фотографи от цял свят, чрез който можете да спечелите голяма експозиция. 

Ако сте страстен любител на фотографията и искате да направите име за себе си? Не мислите ли вече, че Proify е правилният конкурс за вас. С награди над 5300 $ в брой и много отличия този фотоконкурс предоставя уникална възможност да спечелите доверие, финансиране и глобална експозиция.  Конкурсът се завръща тази година с много новини: нови категории, а също и нови награди и награди за най добро представяне.

Как да се включите в състезанието? 

  • Отидете на http://www.proify.com
  • Изберете най-добрата си работа и в коя категория тя се вписва. Снимките ще бъдат оценявани от комисия от топ фотографи от цял свят.
  • За да увеличите шансовете си за спечелване на парична награда изпратете толкова снимки, колкото искате.
  • Всеки, който печели по-малко от 20,000 щатски долара годишно като фотограф е добре дошъл да участвате в конкурса. Непълнолетни също могат да влязат, но трябва да имат разрешение от родител или настойник, за да го направят.
  • Фотоконкурсът ще затвори на 31 -ви октомври 2016 г. След края на регистрацията, съдиите ще започнат да гласуват, а победителят ще бъде обявен на 15 -тидекември.