Дизайн и печат на фотокниги

фотокнигаЗаснемането на събития, като рожденни дни и сватби е добре да бъде продължено от създаването на фотокнига, която ще запази спомените Ви по най-добрия начин.

Цената на фотокнигата зависи от размера, вида и броя на страниците й, вида на кориците и др.

Фотокнигите са красив спомен. Кориците на фотокнигите са твърди, а страниците им са меки и се разлистват като страници на обикновена книга. Направени са от  висококачествени материали, осигуряващи дълготрайна защита. Тялото на фотокнигите е изработено от двустранна хромова хартия 150 гр. и може да е ламинирано с гланц или мат по Ваш избор. Скрепването на тялото към корицата става посредством термолепене, което не се различава по никакъв начин от книгите в книжарниците.

Фотокнигите могат да имат между 20 и 100 страници, в зависимост от броя на снимките, които искате да публикувате. На тези страници можете да поместите от 20 до 900 снимки.

Форматите при фотокнигите са 205/290 и 290/205

Ако сте решили да си поръчате изработване на фотокнига може да изпратите ваши снимки, които ще бъдат подредени във фотокнига с одобрен от Вас дизайн преди да бъде отпечатана.

Поставете снимките в папка, архивирайте я и изпратете архивирания файл чрез сайта за трансфер - https://wetransfer.com/ на е-mail admin@stefanovaart.com

Цените за изработване на фотокнигите са:

Цените на фотокнига  формат 205/290 и формат 290/205 са:  

Вид  корица
 Ламинат на страниците
 Базова цена,  която включва 20 страници 
 за всяка следваща  страница добавяте 
пълноцветна - 80 лв +1,50
пълноцветна гланц, мат 80 лв +1,70
книговезко платно - 80 лв +1,50
книговезко платно гланц, мат 80 лв +1,70
кожа - 90 лв +1,50
кожа гланц, мат 90 лв +1,70
 

Цената на доставката се добавя допълнително, в зависимост от мястото, до което ще бъде доставена пратката.

Сроковете за доставка са: 10 работни дни за цялата страна