Nikon Coolpix L320

На 5 март 2013 г. - Nikon UK обяви 16-мегапикселовия Nikon COOLPIX L320, нов супер-Zoom компактен фотоапарат, който ви позволява да се доближите до действието от всякъде, благодарение на 26x кратния широкоъгълен оптичен варио обектив. 

Джеймс Loader, продуктов мениджър за клиентски продукти в Nikon UK казва: "COOLPIX L320 е лесен за използване, гъвкав фотоапарат, който ви позволява да улавяте специални моменти от семейни сцени. Креативните фотографи ще се насладят на възможността да правят прекрасни снимки и видео, а АА батерии правят този фотоапарат идеална за пътуване." 

Лесният за използване автоматичен режим оптимизира всички настройки според светлината, в която се намирате, като снимате без усилие. 

16-мегапикселовият CCD сензор за изображения и четирите различни автоматични функции против размазване, заедно с Anti-Blur технологията с отместване на обектива VR (намаляване на вибрациите) осигурява получаването на резки изображения всеки път. Всичко това се захранва от удобни АА батерии, така че не е нужно да се притеснявате за изчерпване на батериите, независимо дали сте у дома или пътувате в чужбина.

Очаква се продажбите на този модел да започнат от 21 март във Великобритания. На цена около £ 199.99 / € 239.00