Пътуващата изложба “България – атрактивна туристическа дестинация” посреща гостите на българското черноморие през летните месеци

Седмата пътуваща фото изложба “България – атрактивна туристическа дестинация” продължава своя път. През летните месеци на 2015 година тя ще посреща хилядите гости пристигащи на Летище Бургас за втора поредна година, следваща спирка на изложбата е Летище Варна за четвърта поредна година. 

Хилядите български и чуждестранни пасажери на пристигащите през лятото полети на летища Бургас и Варна, ще бъдат посрещнати от снимките включени в изложбата. Те ще могат да се полюбуват и насладят на красивите кътчета от нашата страна запечатани в снимките. Това е една по - различна форма за популяризиране на туристическите атракции, природните ни забележителности, бит и култура. 

 

Изложбата „България – атрактивна туристическа дестинация“ дава възможност да се повиши интереса към страната ни и нейните забележителности, а авторите на снимките – получават възможност да споделят своята гледна точка и да получат признание. Според статистиката ще видят изложбата над един милион пътници за летния сезон на двете летища. 

 

Всички имат шанс да се включат в онлайн фотоконкурса “България – атрактивна туристическа дестинация”, като до – 9 септември 2015 год. ни изпрати снимки на любимо място, обичаи, бит, културни и исторически забележителности.